Pirotechnikai szolgáltatás igénybevétele

Szolgáltatás igénybevétele

Célunk a tűzijáték szolgáltatás legbiztonságosabb módon való kivitelezése, melynek érdekében maximálisan betartjuk a vonatkozó jogszabályokat.

A tűzijáték kivitelezésekor nagyon fontos a megfelelő helyszín kiválasztása.

  • Gondolja végig, hogy hol tartják a rendezvényt, mekkora a vendégek létszáma és milyen terepviszonyok vannak a környezetükben. (házak, fák, villanyvezeték…stb)
  • Lényeges, hogy a tűzijáték kilövési pontjától (tehát attól a ponttól, ahová a termékeket lepakolja a pirotechnikus) 15 m sugarú körben nem lehet semmilyen éghető anyag. (Amennyiben mégis éghető anyag van a védőterületen, ami nem távolítható el, akkor az éghető anyag tulajdonosának nyilatkoznia kell, hogy a tűzijáték ideje alatt azt őrizni fogja.)
  • Vegye figyelembe, hogy ha sok fa fogja közre a kilövés helyét, akkor az megváltoztathatja a kilövelő effekt útirányát, illetve a kilátást is gátolhatja a vendégek elől.
  • Minden esetben szükségünk van a kilövési helyszínről, illetve annak környékéről egy helyszínrajzra, melyen fel vannak tüntetve a lényeges elemek (épületek, fák, tervezett kilövési pont, vendégek helyzete a lövés pillanatában…stb.) Ez minden esetben a kollégánkkal egyeztetésre kerül.
  • A tűzijáték elműködtetésére szolgáló terület tulajdonosától egy általunk megküldött formanyomtatványon, annak beleegyezésére van szükségünk.
  • A tűzijátékot csak magánterületen tudjuk a honlapon feltüntetett áron megvalósítani, ellenkező esetben (vagyis közterületen) már rendőrségi bejelentésre van szükség, ami jelentősen megnöveli a költségeket, illetve az ügyintézési időt is.
  • Kiemelten fontos, hogy amennyiben vannak szomszédok, azokkal feltétlenül egyeztessen, értesítse őket, hogy mit tervez, mivel így lehetőségük van a kis házi kedvencüket biztonságba helyezni.

Időpont meghatározása

Mivel nem mindenki van oda a tűzijátékért, - mert hangos, zavarja a kutyát …stb, -  érdemes a programba még este 10 óra előtt beépíteni ezt a látványosságot, hogy ne legyen probléma.

Nagy jelentőséggel bír, hogy milyen zenét választunk a tűzijáték aláfestésére.

  • Egy-egy esemény hozza magával a zenét. Pl. egy születésnapi tűzijátéknál a Boldog Születésnapot c. zeneszám minden korosztály részére megfelelő.
  • A műsort zenei koreográfiával szolgáltatjuk, Önöknek csak a hangosításról kell gondoskodni.
  • Amennyiben az általunk – a csomaghoz konkrétan – összeállított zene nem felel meg az Ön ízlésének, bármilyen Ön által elképzelt és összevágott zenére ellőjük a tűzijátékot.