tűzijáték webáruház

Megrendelés és kivitelezés menete 2013

Csomagjaink esetében

 1. Válassza ki, hogy mely csomagunkat szeretné megvásárolni.
 2. Regisztráljon, vagy ha már megtette, akkor lépjen be, melyre a honlapunk felső részén van lehetősége!
 3. A kiválasztott tűzijáték adatlapjának alján írja be, hogy hány darabot szeretne megvenni és nyomja meg a Kosárba gombot.
 4. Ha ez megtörtént, akkor a honlap jobb felső oldalán a Kosár tartalma felirat alatt láthatóvá válik, hogy mit vásárolt név szerint, illetve a fizetendő összeget. (A szállítási díjat és a pirotechnikus bérét minden tűzijátékunk tartalmazza!)
 5. Itt tudja kiválasztani, hogy 100%-ban előreutalással, vagy a postai csekkes befizetés módozatot választja.
 6. A megjegyzés rovatba kérjük írja be, hogy mikor (dátum, pontos időpont)szeretné, ha elműködtetnénk a megvásárolt tűzijáték csomagot.
 7. A Rendelés küldése gombra kattintva az oldal rákérdez, hogy biztosan el szeretné-e küldeni ezt az online megrendelést. Ezt le kell Ok-ézni.
 8. Ezt követően tájékoztatót fog látni, hogy a rendelést felvettük adott értékben, melyet szintén jóvá kell hagynia.
 9. Ezután a megadott e-mail címére kap egy leírást, melyben részletezve van a megrendelése.
 10. A megrendelés beérkezésétől számított max. 48 órán belül egy kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a részleteket. Ezért nagyon fontos, hogy a Regisztráció során valós, a rendezvény idején is használatos mobil számot adjon meg a részünkre.
 11. Minden esetben szükségünk van a kilövési helyszínről, illetve annak környékéről egy helyszínrajzra, melyen fel vannak tüntetve a lényeges elemek (épületek, fák, tervezett kilövési pont, vendégek helyzete a lövés pillanatában…stb.)
 12. A tűzijáték elműködtetésére szolgáló terület tulajdonosától egy általunk megküldött formanyomtatványon, annak beleegyezésére van szükségünk.
 13. A tűzijáték tervezett időpontja előtt min. 4 munkanappal már a cégünk számláján kell lennie a szolgáltatás ellenértékének.
 14. A tűzijáték tervezett napját megelőző 1-2 munkanappal kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, még egyszer leegyeztetnek mindent, és megadjuk Önnek a kivitelező pirotechnikus nevét és mobil elérhetőségét.
 15. A tűzijáték napján a pirotechnikus a tervezett kilövési idő előtt kb. 2-3 órával érkezik a helyszínre. Kérésre – amennyiben meglepetés tűzijáték lesz – nem megyünk céges autóval, hétköznapi viseletben megy a kollégánk, így nem fog kitűnni a tömegből.
   

Party, Klasszikus, Esküvői, Szivárvány, Céges, családi, illetve különleges tűzijátékaink esetében

 1. Válassza ki, hogy mely szolgáltatásunkat szeretné megvásárolni.
 2. Küldje el megrendelését a tuzijatek@leskovicspiro.hu-ra, amely e-mail-ben, kérjük tájékoztasson minket, hogy mikor (dátum, pontos időpont) szeretné, ha elműködtetnénk a tűzijátékot és kérjük, hogy egy mobil elérhetőséget is adjon meg, melyen el tudjuk érni.
 3. A megrendelés beérkezésétől számított max. 48 órán belül egy kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetik a részleteket: a helyszínt, a fizetést, illetve felvilágosítást nyújt a biztonságos kivitelezésről.
 4. Minden esetben szükségünk van a kilövési helyszínről, illetve annak környékéről egy helyszínrajzra, melyen fel vannak tüntetve a lényeges elemek (épületek, fák, tervezett kilövési pont, vendégek helyzete a lövés pillanatában…stb.)
 5. A tűzijáték elműködtetésére szolgáló terület tulajdonosától egy általunk megküldött formanyomtatványon, annak beleegyezésére van szükségünk.
 6. A tűzijáték tervezett időpontja előtt min. 4 munkanappal már a cégünk számláján kell lennie a szolgáltatás ellenértékének.
 7. A tűzijáték tervezett napját megelőző 1-2 munkanappal kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, még egyszer leegyeztetnek mindent, és megadjuk Önnek a kivitelező pirotechnikus nevét és mobil elérhetőségét.
 8. A tűzijáték napján a pirotechnikus a tervezett kilövési idő előtt kb. 2-3 órával érkezik a helyszínre. Kérésre – amennyiben meglepetés tűzijáték lesz – nem megyünk céges autóval, hétköznapi viseletben megy a kollégánk, így nem fog kitűnni a tömegből.

Attól függ, hogy melyik szolgáltatásunkat választja.

2 héttel a tervezett időpont előtt kell jeleznie szándékát a következő tűzijátékok esetében:

 • Buli tűzijátékok (Jáspis, Jáde, Kvarc, Achát, Holdkő, Zafír, Smaragd, Rubin, Gyémánt)
 • Esküvőre, házassági évfordulóra készült csomagjaink (Wedding Ring, Forever and ever)
 • Szülinapi csomagjaink (Birthday Boy és Girl, Happy Birthday M, L, XL, XXL)
 • Lány- és legénybúcsúra, illetve a kifejezetten hölgyek, valamint urak részére összeállított csomagjaink (Nice Lady, Pretty Lady, Grand Duchess, Hen Party One és Two, illetve Pyromaster, Cosmic Pack, Daredevil, Hell Fire)
 • Beltéri tűzijátékok
 • Pirográfia / Bengál tűzkép
 • Színpadi, filmes pirotechnikai munkálatok
 • Az esküvői tűzijáték csomagjaink közül a
  • Blue Hawaii
  • Havana Beach
  • Paradise
  • Sex on the Beach

3 héttel a tervezett időpont előtt kell jeleznie szándékát a következő tűzijátékok esetében:

 • Szivárvány tűzijátékaink (Csárdás, Délibáb, Pásztortűz, Legényes, Betyáros, Verbunkos, Táltos)
 • Tűzkoktéljaink (Mojito, Cosmopolitan, Margarita, Manhattan, Tequila Sunrise, Bloody Mary, B52)
 • Party koktéljaink (Collins, Night and Day, TBT, Kamikaze, Florida Sunshine, Acapulco, El Dorado)

4 héttel a tervezett időpont előtt kell jeleznie szándékát a közvetkező tűzijátékok esetében:

 • Klasszikus tűzijátékaink (Kaméleon, Draco, Herkules, Pegazus, Phoenix, Perseus, Capricornus)
 • Vízi tűzparádé (amennyiben hajózási útvonalat érint a tűzijáték 45 nap)