Tűzijáték kérdések

Mennyi idővel az esemény tervezett időpontja előtt kell jeleznem, ha tűzijátékot szeretnék?

Attól függ, hogy melyik szolgáltatásunkat választja.

Megoldható, hogy meglepetés legyen a tűzijáték?

Az adott helyszín sajátosságait figyelembe, kérésre munkatársunk mindent megtesz, hogy a lehető legkisebb feltűnéssel végezze a munkáját. Amennyiben azt szeretnék, nem céges autóval jelenik meg a helyszínen, illetve hétköznapi viseletet ölt magára, hogy ne tűnjön ki a tömegből.

Mindent elintéznek a tűzijátékkal kapcsolatban, nekem semmi dolgom nincs?

A Megrendelőnek el kell döntenie, hogy hol szeretné, ha kiviteleznénk a tűzijátékot, és az adott helyszín tulajdonosától beleegyező nyilatkozatot kell kérnie, illetve a kilövési pontról, illetve annak környékéről egy méretarányos helyszínrajzot kell küldenie nekünk.

Mit kell nekem tennem, ha tűzijátékot szeretnék rendelni?

Kérem olvassa el a honlap bal oldalán, az Információs pultban található Megrendelés menete felirat alatt található információkat, melyben részletesen leírtuk a tennivalókat.

Csak pirotechnikus lőhet tűzijátékot?

A 2011-es jogszabályi változás következtében magánszemély magánterületen egész évben tűzijátékozhat rendőrségi bejelentés és engedély nélkül. Erről részletesen a www.tuzijatekvasar.hu honlapunkon olvashat.

Csak magánterületen, vagy közterületen is lehet tűzijátékozni?

A tűzijáték kivitelezésekor minden esetben cégünknek szüksége van attól a személytől beleegyező nyilatkozatra, akinek a tulajdonában van az a terület, ahová a pirotechnikai termékeket letelepítjük.

Ki rendelhet tűzijátékot?

16 éves kortól bárki rendelhet cégünktől tűzijátékot. Lehet az illető hölgy, férfi, magánszemély, vagy céges érdekeltségű, akár közférában dolgozó személy, vagyis bárki, aki érdeklődik a tűzijáték színes, látványos élménye iránt.

Mekkora területre van szükség egy tűzijáték kivitelezéséhez?

Klasszikus tűzijátékaink esetén a pirotechnikai termékek telepítési pontjától számított 50 m sugarú körben nem lehet éghető anyag.